Повече от месец след като беше отстранена временно от работа

...
Повече от месец след като беше отстранена временно от работа
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Къде изчезна порно полицайката Симона?

Повече от месец откакто беше отстранена краткотрайно от работа в столичното Първо районно ръководство, плеймейтката с полицейска карта Симона Радева е потънала вдън земя. Очилатата сексбомба и приятелка на двойния палач Георги Семерджиев не се е мяркала в фамилното жилище, което населява с не по-малко палавата си майка - Бистра, описват комшии на двете дами.

Макар родителката да се " хвали " наляво и надясно, че Симона стои заключена и не си демонстрира носа на открито, тръшната от тежка меланхолия, по всичко проличава, че 22-годишното момиче не си е вкъщи от много време. Бистра не дава никакви признаци да изхранва още един човек в жилището си, само че за сметка на това постоянно посреща посетители от мъжки пол, споделиха наблюдателните съседи.

Според локалната мълва момичето тихомълком е било изпратено в провинцията на развъждане не при кого да е, а при кандидат-свекървата си - майката на ченгето Мирослав, с който е интимна към този момент 3 години. В непретенциозно село в Северозападна България полицайката събирала сили да се изправи пред правораздаването.

За разлика от дъщеря си, която се е покрила надълбоко, Бистра се пъчи по улиците и очевидно не изпитва нито терзание, нито позор от съучастието на отрочето си в злокобното двойно ликвидиране на " Черни връх ". 45-годишната русокоска постоянно се отдава на небрежни злословия с познати из квартала, като обичаните й тематики са Владимир Путин, който обожава, и новият сезон на " Ергенът ".  Униформената служителка също е татуирана като Семерджиев
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР