Повече от куриозна кражба разплетоха служителите на реда в Пещера.

...
Повече от куриозна кражба разплетоха служителите на реда в Пещера.
Коментари Харесай

Куриоз! Горски намери BMW и реши, че си е негово

Повече от куриозна кражба разплетоха чиновниците на реда в Пещера. Спряно край пътя към летовището Свети Константин БМВ първо се озовава обърнато в канавката, след това – без задни гуми, най-после изчезва цялото. А на финала се оказва, че в основата на цялата история стои горски чиновник, заяви за „ Пазарджишка Марица “ представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов.

Всичко стартира в края на април, когато 21-годишен юноша от Ветрен дол закъсва с автомобила си посред гората. Успява да отбие, пробва се да оправи работата на място, само че не съумява. Оставя колата и потегля да търси помощ от другари, с които да я приберат.

Колко време му е лишило диренето, не е ясно, само че то се оказало съдбовно дълго. Достатъчно, с цел да бъде видяно возилото не от който би трябвало – горският чиновник 32-годишния Ангел Н. от Црънча. Явно решил, че каквото си е намерил, си е негово, той хваща двама чиновници на компания за рандеман на дървесина за помагачи. Пред тях, по първична информация, споделил, че БМВ-то е негово и му би трябвало помощ да си го закара у дома.

Подробности четете ТУК
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР