Повече от хората се опитват да намерят смисъл дори и

...
Повече от хората се опитват да намерят смисъл дори и
Коментари Харесай

Тези сънищата сигнализират, че живеете в тревога

Повече от хората се пробват да намерят смисъл даже и в най-странния сън. По един или различен метод облиците и сюжетите, които виждаме през нощта, са свързани с нашето подсъзнание.

Загуба на зъби

Да губим зъби насън е едно от най-често срещаните неща. Тълкуванието е, че сходно нещо приказва за сложните усеща на човек, за това къде се намира в обществената подчиненост, както и за страха да не бъде отритнат.

Голо тяло на обществено място

В подобен сън най-често човек се появява гол пред навалица от доста хора, като в началото той даже не е наясно с това, само че в следствие стартират да го сочат с пръст и да му се присмиват. Това най-често се случва с тези, които са несигурни заради физически или различен тип недостатъци. Ако пък постоянно се разхождате голи в съня си, това значи, че в същински живот по скоро носите „ маска “ и криете същинската си същина, с цел да не бъдете изложени.

Падане в бездната

Някой пада от високо - канара, тераса, стръмно стълбище, даже в опити да балансира на въже. Според изследване, човек нормално вижда този вид сънища най-малко пет пъти през живота си, като това е сигнал за нерешителност в себе си, загуба на ориентир и липса на почва под краката.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР