Повече от година Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български

...
Повече от година Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български
Коментари Харесай

В леглото на Слави е суша повече от година

Повече от година Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и... към профила не е изпитвал никаква "креватна " приятност, а във връзките с представителките на срещуположния пол той се задоволявал най-вече с платонична обич поради невъзможността си да бъде деен в леглото, оповестява HotArena.

Водещият обаче се стараел да приема ситуацията си трезво и компенсирал неналичието на секс с доста работа, споделят осведомени.

Балерината Мартина Огнянова бе последната сериозна обич на Слави Трифонов, с която връзките му завършиха през 2014 година. На разлъка обаче, когато танцьорката от "Магаданс " се залюби с боксьора Коко Колев, тя загатна, че през последните месеци от връзката си с Дългия интимността отсъствала посред им. Злите езици още тогава шушукаха, че Мартина желала да остарее със Слави, само че неналичието на поколение, както и либидо у колегата й я карали да гледа настрана от фамилното ложе. Веднага след раздялата си с шоумена от Учиндол красивата русокоската забременя и роди наследник на новия си другар.

Още през 2014-а Слави почнал да има постоянни засечки в леглото, като самият той си обяснявал това с все по-напредващата възраст, сериозните проблеми в бизнеса, носещи тонове стрес, както и медикаментите, които приема, с цел да се поддържа в кондиция. Трифонов се чувствал малоценен и уплашен от засечките в леглото, той предпочитал да не бере позор пред дамите, оставяйки връзките им да не стигат до леглото.

За последните 3 години на водещия от Би Ти Ви бяха приписвани няколко връзки с апетитни дами, само че нито една от тях не стигна до нещо по-сериозно. След танцьорката Мартина Трифонов залюби още една балерина със същото име, а най-шумна бе връзката му с изгрялата звезда на прогнозата за времето Натали Трифонова. Отлично осведомени източници обаче описват, че гологлавият милионер употребявал половинките си тъкмо като компаньонки, без да ги кара да се усещат дами в същинския смисъл на думата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР