Повече от една четвърт от личния състав на в Лос

...
Повече от една четвърт от личния състав на в Лос
Коментари Харесай

25% от полицаите в Лос Анджелис отказват ваксина

Повече от една четвърт от персоналния състав на в Лос Анджелис, който наброява 16 000 души, може да изгуби работата си поради отхвърли си да се имунизира против ковид, заяви Франс прес, като се базира на известие на в града.

Шериф Алекс Вилануева прецизира, че едвам 52% от целия полицейски личен състав дружно с цивилните чиновници са изцяло имунизирани, а измежду униформените чиновници този % спада до 43.

Надзорният съвет на в Лос Анджелис задължи всички служители на реда да записват имунизационния си статус и подлага на критика шериф Вилануева, че не прави нужното, с цел да накара персоналния състав да го създадат.
свързани новини11484на 31.10.2021
Задължителното имунизиране и взиманите ограничения са предмет на остри разногласия в Съединените щати, изключително измежду чиновниците на реда, разяснява Франс прес, представена от БНР.

Миналият месец в Ню Йорк задължи всички служители на реда да се имунизират, в противоположен случай ще бъдат уволнени.

В третия по величина град – Чикаго, няколко хиляди полицейски чиновници са застрашени, че ще бъдат пуснати наложително в неплатен отпуск, откакто те отхвърлиха да разгласят имунизационния си статус.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР