Повече от дузина жени твърдят, че са станали жертва на

...
Повече от дузина жени твърдят, че са станали жертва на
Коментари Харесай

Най-мощното бизнес лоби в Лондон - кокаин и сексуално насилие

Повече от дузина дами настояват, че са станали жертва на полово принуждение от страна на висши чиновници на най-влиятелното бизнес лоби във Англия - " Си Би Ай ", заяви " Гардиън ", представен от БГНЕС.

Обвиненията, в това число за обезчестяване по време на празненство за личния състав на лодка по Темза, идват месец откакто ръководителят на лобито се отдръпна. Това даде опция за следствие на " държанието му на работното място ".

Новите разкрития произтичат от изявленията, дадени пред вестник " Гардиън " от повече от дузина дами, които работят в лобито или неотдавна са работили там.

Те се оплакват от " токсична просвета " в организацията на бизнес лобитата.

Освен изказванието за обезчестяване, друга жена твърди, че е била полово нападната на същото празненство на лодка.

Друго обвиняване се отнася до върховен управител, който в продължение на няколко години е изпращал неприлични фотоси на по-млади колежки.

Други изказвания са свързани с непрофесионално държание на висши чиновници към по-млади колежки и хипотетична приложимост на кокаин по време на публични събития.



" В " Си Би Ай " работят положителни мъже. Но има и мъже, които се възползват от по-младите дами ", съобщи пред „ Гардиън “ една от подалите сигнала и добави: " Опитът да бъда обект на похищения унищожи увереността ми в работата и в други сфери на персоналния ми живот. "

Друга жена съобщи, че прекарванията ѝ са били " страшни " и описа: " Има действителна заплаха от някои от тези хора ".

Говорител на лобито съобщи, че външна правна компания води следствие на " всички скорошни изказвания ".

Генералният шеф на  " Си Би Ай " Тони Данкър се отдръпна през март в очакване на резултата от самостоятелна инспекция след въпроси по отношение на " държанието му на работното място ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР