Повече от десетилетие Смърт в рая“ завладява зрителите с шокиращите

...
Повече от десетилетие Смърт в рая“ завладява зрителите с шокиращите
Коментари Харесай

Къде са актьорите от „Смърт в рая“ сега – „трудни“ излизания, опасения за брака и изненадващи завръщания

Повече от десетилетие „ Смърт в парадайса “ превзема феновете с шокиращите си убийства, ситуирани на фона на идиличен остров.

Хитовата комедийна драма на BBC, чийто 13-и сезон завършва трагично довечера, наблюдава група детективи-риби отвън водата, които се борят с престъпността в измисления парадайс Сейнт Мари. Но макар че островът може да се похвали със синьо небе и пясъчни крайбрежия, той надалеч не е отмора, трансформирайки се в едно от най-смъртоносните места по малкия екран.

През 13 сезона е имало повече от 70 убийства, в това число един от основните герои, което е държало осемте милиона постоянни фенове на ръба на местата им. Въпреки че актьорите, които са спечелили ролята на водещ детектив, наподобява не се задържат прекомерно дълго.

Първо беше Бен Милър, по-късно Крис Маршал и Ардал О'Ханлън, всички от които имаха разнообразни аргументи да се откажат от концерта, а в този момент и Ралф Литъл, който сега е отпред в ролята на DI Neville Parker, разгласи, че напуща шоуто. Най-новат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР