Повече от десетилетие от живота на една от най-красивите и

...
Повече от десетилетие от живота на една от най-красивите и
Коментари Харесай

Топ моделът Наталия Гуркова-Михалевич: Диамантите не можаха да ме направят щастлива

Повече от десетилетие от живота на една от най-красивите и известни български миски и модели – Наталия Гуркова-Михалевич, минава в ЮАР. Тя се радва на благополучие и естетика със брачна половинка си Джордже Михалевич и двете им деца – Джорджия и Кристиян, до момента в който няколко патрона в сърцето на черногореца не поставят завършек на идилията им през септември 2018 година

 

И тази година по традиция Наталия отбелязала рождения си ден в компанията на близки и родственици. Събира се с по-голяма компания в подобаващ миг, като не е наложително това да се случи навръх 19 май. Твърди, че за нея материалните неща не са от значително значение и добавя, че околните й знаят какво харесва и й го подаряват. Отдавна си е дала сметка, че движимостите са преходни – човек първо им се радва, а по-късно ги прибира в шкафа и не помни за тях.

Разбира се харесва бижута, а и преди години самата тя притежаваше магазин за диаманти в ЮАР. Но не те са нещата, които я вършат щастлива.

 

Към момента вниманието й е ориентирано главно към новия й бранд, направила поредност от ревюта, взела участие на „ София модерно уик “, по-късно на „ Златна игла “ и „ Дизайнер на годината “, където получила премия за бързо разрастващ се бранд.

В персонален проект обаче няма смяна, не се е омъжила. Децата й са добре, в тийнейджърска възраст са и всичко им е забавно и любопитно.

 

Хората, на които продължава да държи най-вече, несъмнено са фамилията и приятелите й, с които е от десетилетия. Има другарка от детската градина, с която не са се скарали до ден сегашен. Успяла да сътвори другарства даже в чужбина, само че е безапелационна, че те надалеч не са като тези от детството.

 

Разбира се, случвало й се е да стане и обект на колегиална злоба, само че това е било доста обратно в предишното и се пробва да не обръща внимание на такива неща. Шоубизнесът е прекомерно пъстър и в него се срещат разнообразни неща – двуличие, завист… Но като цяло не са й се случвали трагични неща, а просто някакви дребни интриги и злословия, които нямат никаква стойност.

 

Няма партия, която да не й е предложила да я издигне в листите си. Предложенията почнали още когато била на 20 години. Категорично отказвала, тъй като не желаела да се изявява на политическия подиум, другояче счита, че има капацитет. Макар да се интересува от политика, усеща, че не й е там мястото и се усеща по-добре в стилния отрасъл.

 

Приема старостта като натурален развой и счита, че всяка възраст има своята хубост. Все по-често вижда дами, които наподобяват прелестно на 50 и 60 години. За тях времето е спряло, тъй като са щастливи. Всичко опира до положението на духа. Човек наподобява по този начин, както се усеща, всичко опира до положението на духа.

Тя също се старае да наподобява добре и се грижи за себе си – спортува, сортира деликатно храната си, а и също така има добър ген, само че не разчита единствено на него, постанова се да се потруди за типа си. За дамата най-важното е да е щастлива – омите й блестят и предава позитивната си сила на близките.

 

През последните 20 години умерено може да се назова съумяла жена, защото има много мотиви да е удовлетворена от себе си, от постигнатото. Харесва самочувствието у хората, стига то да е подплатено с покритие.

 

Не е броила короните и лентите, с които се е окичвала. Винаги, когато ги огледа сърцето й трепва, защото й връщат хубавите мемоари. Понякога споделя за тези прекарвания на децата си, тъй като счита, че е възпитателно.

С роклите обаче нещата са доста тежки – те са нейната уязвимост и неслучайно почнала с тях стилния си бизнес. Като характерен представител на нежния пол, колкото и рокли да има, в никакъв случай не й стигат и няма какво да облече. Кати се да направи и мъжка фешън линия, само че се улавя, че още веднъж стартира да създава рокли.

 

В детството си мечтаела да стане певица, само че за жалост няма такива гласови данни. Като тийнейджърка желала да е модел и станала модел – един мотив да се усеща съумяла. Работи това, което обича и модата не й тежи, нито пътуванията или срещите. Няма по какъв начин да не е удовлетворена поради, че няма работно време, както и някой над главата й.

 

Като един характерен представител на зодия Телец, е упорита и не се отхвърля от задачите си. Връща се обратно единствено ца отскок. Направи ли си проект го извършва, без значение какъв брой време и старания й коства. Определя се като практична и реалист.

Продължава да има вяра в любовта и се надява, че може да срещне огромната си обич. Изживявала е любови, само че в никакъв случай не знае какво й следва и има вяра, че има нещо хубаво за нея, което следва.

 

Тя е от хората, които живеят без възприятие за боязън и не се поддава на операциите посредством пандемии и тем сходни. Факт е, че макар всевъзможните пророчества и конспирации, Земята към момента не е спряла да се върти и светът не е приключил. Просто човек би трябвало да гледа действително на нещата и да не се поддава на операции.

 

Мечтае да живее в естетика със себе си и хората към нея, да дава и да получава обич, да построи децата си като почтени българи, които да не емигрират по света, а да имат положителни условия за живот тук.

От известно време, летейки до ЮАР вижда приятна наклонност – преди в тази посока пътували стопански емигранти, хора, които желали да работят и живеят по-добре, а в този момент хората отиват там на отмора.

Инфо: Уикенд

Тагове: Наталия Гуркова модел миска Джордже Михалевич Наталия Гуркова-Михалевич
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР