Повече от десетилетие банкери в Хонконг, които искат да продадат

...
Повече от десетилетие банкери в Хонконг, които искат да продадат
Коментари Харесай

Саймън Садлър: Кралят на блоковата търговия в Блекпул

Повече от десетилетие банкери в Хонконг, които желаят да продадат огромни пакети от акции на компания, се борят за вниманието на родения в Блекпул предприемач Саймън Садлър.

Хедж фондът Segantii Capital на Sadler за 6 милиарда $ е закупил най-големите покупко-продажби и е генерирал колосални такси за банките, което го прави „ предпочитан клиент “ на Уолстрийт, съгласно някогашен главен брокер в Хонконг.

“ В продължение на години той беше подготвен да бъде огромен, пореден, нападателен, същински поемащ риск при блокове “, сподели втори контрагент в световна банка в града. „ Дори през пазарните цикли той в никакъв случай не се отдръпна. Знаех, че в случай че имах нещо за продажба, това [Segantii] ще ми даде цената си. ”

Слабо, само че доходоносно кътче от финансовата промишленост, блоковите покупко-продажби са продажби на акции, задоволително огромни, с цел да подтиснат компанията цена на акциите, което значи, че банките ги провеждат частно надалеч от тържищата. Хедж фондовете нормално купуват блоковете с отстъпка, създавайки шан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР