Повече от 90 % от дамите биха искали да имат

...
Повече от 90 % от дамите биха искали да имат
Коментари Харесай

Съвети от Магама: Как да различим качествените удължения за коса?

Повече от 90 % от дамите биха желали да имат дълга, здрава и плътна коса. В доста от случаите обаче това напълно не се случва толкоз елементарно. Поради разнообразни аргументи метод на живот, хранене, косата се повлиява и постоянно тя е вяла, тънка и не пораства толкоз бързо, колкото ни се желае на нас. А в случай че прибавим и ежедневния стрес, които й предизвикваме като изправяне с преса, къдрене или туистери, косата напълно няма да издържи. Знаем, че с годините технологиите напредват и има разнообразни оферти за сходен проблем. Бюти промишлеността има какво да предложи на своите консуматори, като стартираме от вълшебен шампоани за напредък на косата, маски с екзотични съставки и още какво ли не!

До тук всичко е ок, и въпреки всичко факторът време взе участие със своята непоколебима увереност. Дамите желаят смяната да настъпи, колкото се може по-бързо в случай че може да се каже незабавно! Да може!

С удълженията за коса това е елементарно, бързо и най-много щадящо за естествената коса!

Ние от салон Магама сме експерти в тази област и ще ви дадем главните точки, по които да различите качествената коса за удължение!



Естествена коса

Преди всичко би трябвало да изясним, че качествените снадки са 100% естествена коса. Всичко друго, което може да съдържа даже и най-малък % синтетика, не може да се класифицира като качествена коса за удължение.

Произход

Втори фактор при избора е произходът на косата. Важно е да се знае, че косата на европейците като качества и компактност се приближава най-вече до индийската коса. А косата с най-големи другия по отношение на нашата естествена е от други азиатски страни като Китай, Иран, Ирак. Косъмът при нея е доста по-плътен и това го прави много сложен при обработка.

В Магама вършим предварителна диагностика на естествената коса на клиента, по този начин избираме и коя е най-подходящата коса за вас. Но критериите, по-които може да изберете най-хубавите снадки за коса, напълно не стопират до тук.

Важно е още дали косата е обработвана и по какъв начин. Това е основен миг, тъй като от това зависи качеството на самата коса, от която са направени удълженията. При третирането натуралните коси се обезцветяват и по-късно се тонират в стремежи цвят. При удълженията с най-високо качество този развой, наименуван осмоза, извлича естествения пигмент, като резервира здравината на косъма.

Плътност на косата

Основен миг при установяване на качеството е всеки косъм да бъде спретнат в една и съща посока, това може да ви подсигурява, че косата няма да се заплита при разресване.

Независимо дали ще изберете снадки на треси, кератинови кичури или стикери, би трябвало да следите за плътността на косата. Косите от най-голям клас са двойно подравнени, т.е те са с идентична компактност както в корена по този начин по цялата дължина до самите връхчета. Клиентите не виждат това, само че при параленост на висок с по-нисък клас коси разликата е забележима.

Цената

И като за край, само че не на последно място цената е определяща!

Да по този начин е косите с по-високо качество са по-скъпи. Много постоянно коси с по-нисък клас се продават на доста по-високи цени като търговците опитно се пробват да заблудят клиентите. Ниският клас коси имат тънко силиконово покритие и на досег наподобяват съвсем като тези от по-висок клас. И ето развръзката, това силиконово покритие се отмива след 2-рото или 3-тото измиване на косата и най-простият израз е „ косата наподобява като метла “. Така е, тъй като косата при ниския клас снадки е по-прьозна, цвета й елементарно се отмива, с цел да се заличат всички тези дребни недостатъци е покрита с тънко силиконово покритие и не на последно място няма двойна компактност!

Нашият съвет към всички дами, които имат предпочитание да удължат косата си е да създадат консултация със експерт в удължаването на коса. Той ще ви покаже разнообразни благоприятни условия, както като типове, по този начин и ценово, с цел да изберете косата която идеално ще приляга на вашия натурален косъм.

Специалистите в салон Магама с изключение на, че ще създадат консултация, ще слагат косата по верния метод, а това е от основно значение когато става дума за качествени снадки и усмихнати удовлетворени клиенти!

Ние знаем по какъв начин да слагам вярно удълженията и какво е належащо за тяхната поддръжка!

Обадете ни се 0898777740 или 070090074

София, ул. Дамян Груев 46

За онлайн резервации:

За повече информация за артикули за удължение на коса:
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР