Повече от 90 младежи, които са ученици в различни учебни

...
Повече от 90 младежи, които са ученици в различни учебни
Коментари Харесай

Над 90 младежи решават бизнес казуси на състезание в Пловдив

Повече от 90 младежи, които са възпитаници в разнообразни образователни заведения на България и още четири страни, ще вземат решение бизнес проблеми по време на интернационално съревнование в Пловдив. Идеята се осъществя за първи път в у нас. Конкурсът е по самодейност на Световната организация на образователните предприятия EUROPEN-PEN International.
Целта е екипи с участници от разнообразни страни да изследват проблеми от практиката на действителни компании. После следва да слагат експертна „ диагноза “, да оферират решения и да презентират резултатите. Казусите в конкуренцията са готови от две български компании, а работният език е британски, като за първи път може да се употребява и френски. Бизнес надпреварата за възпитаници е част от програмата на ревюто „ Млад бизнесмен “.
Тази година в събитието показване ще създадат 125 подготвителни компании на гимназисти и студенти от България, Сърбия, Румъния, Люксембург и Черна гора. Компетентностите си по бизнес мениджмънт младежите ще показват на 26.04.18 година /четвъртък/ и 27.04.18 година /петък/. Домакин на надпреварата е Международен панаир Пловдив.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР