Повече от 850 чужденци от над 40 националности се включват

...
Повече от 850 чужденци от над 40 националности се включват
Коментари Харесай

Туристи от 40 националности се включват в пешеходните обиколки на Варна

Повече от 850 чужденци от над 40 националности се включват в безплатните пешеходни обиколки на централната градска част на Варна, оповестяват от Туристическия информативен център (ТИЦ).

Най-много са участниците от Франция, Германия, Англия и Полша. Туровете се провеждат за шеста поредна година от Община Варна, в партньорство със Съюза на екскурзоводите в България. Те показват културно-историческото завещание на града, а лицензирани екскурзоводи описват забавни обстоятелства, свързани с предишното на Варна и България.

В групите с британски език приблизително вземат участие по 25-30 туристи, ползата и към разходките с лидер на български език е доста огромен - групите постоянно надвишават 40 души, обясниха от ТИЦ. Туровете на британски се организират по график всеки вторник, сряда, петък и събота, в интервала от май до края на септември, от 10:30 ч., със събирателен пункт Туристическия информативен център.

За българската публика разходките са планувани за всеки първи и финален четвъртък на месеца до края на ноември, а за празничните дни се провеждат в допълнение тематични обиколки. Датите и подробна информация за маршрута на обиколките могат да бъдат открити на уеб страницата VISIT.Varna.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР