Повече от 80 участници се включиха в тенис турнира VS

...
Повече от 80 участници се включиха в тенис турнира VS
Коментари Харесай

Иван Притъргов и Тодор Митев са шампионите на VS Sport Open 2023

Повече от 80 участници се включиха в тенис шампионата VS Sport Open 2023, който събра най-хубавите дилетанти и фенове от цяла България на кортовете на Търговска колегия Ника в бургаския квартал Сарафово.

Организаторите извършиха обещанието си и шампионатът бе на извънредно високо равнище. Изненадващо или не, първенец във формат Екстра стана Иван Притъргов, който отбрани купите си от първите две издания на шампионата през 2021 и 2022 година. Във финала Притъргов се наложи над Дмитрий Каска с 6:3 и се поздрави с огромната премия в конкуренцията. Преди това първенецът направи зрелищен полуфинал против Димитър Атанасов. Отлично се показа и Павел Червенков, който бе покрай финала, само че загуби ходило преди този момент от Дима Каска.

При феновете Тодор Митев сподели неизменност от първия до последния мач и победи с купата след прекрасен мач против Тома Чонков, който се трансформира в любим на всички почитатели на кортовете в Сарафово. Във финала Митев реализира победа с 6:4, като преди този момент се наложи над Венцислав Башев в полуфинала.

Тома Чонков пък победи Христо Петров, първенец от любителската верига Лашкачите. Победителите в двете категории си потеглиха с чисто нови тротинетки, както и невероятни купи обезпечени от генералния спонсор на шампионата. По мнение на участници и фенове, конкуренцията е била на извънредно високо равнище, а някой от участниците още от в този момент обявиха присъединяване в шампионата през идната година.

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР