Повече от 80 часа продължава издирването на 17-годишното момиче от

...
Повече от 80 часа продължава издирването на 17-годишното момиче от
Коментари Харесай

ОД на МВР Кюстендил съобщи: Започва повторен оглед на местата, на които е търсена Ивана

Повече от 80 часа продължава издирването на 17-годишното момиче от Дупница, като периметърът се уголемява. Днес на терен работят чиновници на Министерство на вътрешните работи от Кюстендилска област, жандармеристи и доброволци. Предвижда се още един обход на някои от регионите, които бяха обходени в тъмната част на денонощието. Служители на районно управление (на МВР) Дупница са открили контакт с представители на обекти, които реализират активност отвън обитаеми места за приемане на информация и подпомагане.
Момичето е в неопределеност от 22 февруари, родителите му са съобщили в полицията в града в 22. 00ч, че не се е прибрала и търсят помощ. Служителите от районно управление (на МВР) Дупница са подхванали незабавни издирвателни действи, момичето е оповестено с депеша на ГДНП за общодържавно търсене още същата вечер. Образувано е досъдебно произвеждане, известена е прокуратурата.

Действията по съгласуваност и обмисляне се реализират от действен щаб в районно управление (на МВР) Дупница, управлява се от шефа на ОДМВР ст. комисар Св. Григоров, към работата на щаба са се включили и чиновници на ГДНП – Министерство на вътрешните работи.

В.Василев


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР