Повече от 70 на сто от учениците от 5-ти до

...
Повече от 70 на сто от учениците от 5-ти до
Коментари Харесай

Повече от 70 на сто от учениците от пети до 12-ти клас в област Ловеч са се върнали днес в училище

Повече от 70 на 100 от учениците от 5-ти до 12-ти клас в област Ловеч от през днешния ден са в присъствена форма на образование. Във всички учебни заведения в региона в класните стаи са към този момент 86 на 100 от паралелките, като на следващия ден се чака техният брой да се усили. От направените съвсем 5050 теста, единствено един възпитаник от ловешко учебно заведение е с позитивен резултат и е изпратен за проучване с PCR, съобщи началникът на Регионалното ръководство на образованието/РУО/ Еленко Начев.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28865
" Веднага са извикани родителите. Това дете не е имало контакт с останалите. То неотложно е изолирано и чакаме резултата от PCR ", добави Начев.

По думите му, родителите могат да продължат да подават заявления за единодушие и през седмицата, в случай че пожелаят децата им да се върнат в клас.
Осигурени са проби за всички възпитаници в региона.

В началния стадий на образование в присъствена форма към този момент учат 98 на 100 от паралелките в региона, сподели Еленко Начев, представен от Българска телеграфна агенция.

 
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28865  COVID-19 повали Стъки COVID-19 повали Стъки  Кметът на Ню Йорк вкарва условието за COVID ваксинация за частния бизнес Кметът на Ню Йорк вкарва условието за COVID ваксинация за частния бизнес  Европейска комисия: Няма да препоръчаме наложително имунизиране против COVID-19 Европейска комисия: Няма да препоръчаме наложително имунизиране против COVID-19
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР