Повече от 7 бона брои Сузанита за новите си цици.

...
Повече от 7 бона брои Сузанита за новите си цици.
Коментари Харесай

Сузанита брои 7 бона за 700 кубика! Вижте новите й придобивки

Повече от 7 бона брои Сузанита за новите си цици. Певицата се тунингова в Турция. Точната сума е 3370 евро. В нея е включено всичко, даже престоят на Сузи в южната ни съседка, както и процедурите по възобновяване.

Певица доста наля пазвата си. Щерката на Орхан Мурад се наблъска с по 350 кубика във всяка гърда.

„ Вече съм изцяло възобновена споделя Сузи, която един ден прекарва под лекарско наблюдаване в клиниката. Много съм удовлетворена. Не усещах никаква болежка. На втория ден танцувах без проблеми, а по-късно вървях на коафьор ".

Сузанита сега е под карантина. След прибирането си от Турция тя би трябвало да остане изолирана за 2 седмици, както гласи новата заповед. „ Нямам самообладание да изляза на открито и да разходя новите цици, както обичам да споделям “ , разкри щерката на Орхан Мурад. „ Вече съм толкоз яка, че 70% от българите ме желаят “, прибавя със самочувствие младата изпълнителка.

Сузи отдавна има желание да си налее пазвите, но родителите й декларират, че може да го направи най-рано, когато навърши 18 години. Именно дни след пълнолетието си тя е в Турция и поставя големите балони в гърдите си. Най-вероятно това е подаръкът й за празника, написа „ България Днес “.

Операцията на циците не е първата промяна на Сузанита . Устните на изпълнителката на „ Луцифер и Буда " към този момент са големи и цялостни с хиалурон.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР