Повече от 60 години след смъртта си, филмовата легенда Джеймс

...
Повече от 60 години след смъртта си, филмовата легенда Джеймс
Коментари Харесай

Джеймс Дийн „заживява” в нов филм 64 г. след смъртта му

Повече от 60 години след гибелта си, филмовата легенда Джеймс Дийн се завръща на екрана, с помощта на специфични резултати, които пресъздават облика му от остарели фрагменти и фотографии.
 
Дийн, който почина на 24 години в автомобилна злополука през 1955 година, ще се появи посмъртно в екшън-драмата за Виетнамска война „ Finding Jack ”, оповестява The Hollywood Reporter.
 
Продуцентската къща „ Magic City Films ” е получила правата да употребява облика на Дийн от фамилията му за екранна акомодация на романа на Гарет Крокър от 2008 година Книгата споделя историята на американски военни кучета, които са били употребявани и по-късно изоставени във Виетнам.
 
Дийн става световноизвестна звезда през 50-те години на предишния век с ролята си в „ Бунтовник без идея “ и „ На изток от Едем “, преди животът му да бъде лишен, макар че остава популярна младежка икона и трайно в сърцата на почитателите си. Неговата роля в новия филм е като Роган, разказан от продуцентите като второстепенна роля.
 Джеймс Дийн Gulliver/Getty Images-->
„ Търсихме на всички места съвършения воин, с цел да изобразим Роган, който има някои извънредно комплицирани черти на характера. След месеци проби заложихме на Джеймс Дийн ”, сподели сърежисьорът Антон Ернст. Образът на Дийн ще бъде пресъздаден посредством компютърно генерирани изображения (CGI) благодарение на архивни фрагменти и фотоси, до момента в който различен артист ще даде своя глас.
 
Концепцията не беше посрещната с всеобщо утвърждение. Звездата от „ Капитан Америка “ Крис Еванс да вземем за пример написа в Туитър: „ Това е извънредно. Може би скоро ще можем да си намерим компютър, който да ни нарисува нов Пикасо “.
 
Филмът, по който би трябвало да стартират фотоси скоро, следва да излезе идващия ноември. Производителите му се надяват, че технологията ще бъде употребена, с цел да върне други умряли звезди на екран в нови функции, осведоми Агенция Франс Прес.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР