Повече от 6 месеца наркоготвачът Гочо Гочев - Бургаския опитва

...
Повече от 6 месеца наркоготвачът Гочо Гочев - Бургаския опитва
Коментари Харесай

Наркоготвачът Гочо Бургаския го загази

Повече от 6 месеца наркоготвачът Гочо Гочев - Бургаския пробва да отърве пандиза с неуместни версии за откритите в бащината му къща в средецкото село Бистрец 74 грама метамфетамин, само че несполучливо, откакто към този момент получи ефикасна присъда, оповестява "Флагман ".

36-годишният бургазлия влиза зад решетките за 1 година и 8 месеца, откакто призна, че на 22 февруари т.г., по време на полицейска акция, бе сгащен в миг, тъкмо когато приготвял следващата партида пико.

Бургаския бе упрекнат, че в железно хале в странджанското село, без съответно позволение, създал за разпространяване високорисково наркотично вещество – метамфетамин.

Общото тегло на планове опиат в пристройката към големия дворец на 36-годишния криминоген e малко над 74 грама и е на обща изчислена от следствието стойност към 1860 лева

Второто обвиняване против Гочев е, че държал и прекурсори за производството на тежкия опиат. Настоящите закононарушения са осъществени по време на изпитателния период на предходно наказание, което още повече стъжнява ситуацията му. Виждайки, че няма различен излаз, бранителят на Гочо сключил съглашение с прокуратурата.

Припомняме, че Бургаския е прочут като дилър и производител на дрога. Когато през 2014 година го бяха хванали в Слънчев бряг, до момента в който продавал опиати за Стефан Бонев – Сако. Тогава Гочо бе арестуван като част от групата на Ивелина Иванова.

През 2015 година името му още веднъж влезе в полицейските летописи, тъй като провокира пожар в жилището си в 18-етажния блок 47 в ж. к. "Славейков " – не запомнил на котлона химикалите, с които приготвял пико. Химическите съставки избухнали, което е постоянно срещан риск при приемане на метамфетамин.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР