Повече от 5000 лв. бяха събрани на благотворителния концерт в

...
Повече от 5000 лв. бяха събрани на благотворителния концерт в
Коментари Харесай

Събраха 5000 лв. на благотворителен концерт на Валентин Велчев в Козлодуй

Повече от 5000 лева бяха събрани на благотворителния концерт в Козлодуй, чийто специфичен посетител бе младият артист Валентин Велчев, оповестиха уредниците от фондация " Искам бебе ". 
Те ще подкрепят ин витро процедура на локална двойка с репродуктивни проблеми. Лауреатът на " Пирин фолк " откри рецитала си с шлагера " Наздраве ", който стартира с подобаващи за идеята думи: " Всеки чака знамение и магия. " С баладата " Мамо " артистът поздрави всички майки и разплака препълнения салон на Народно читалище храм-паметник " Христо Ботев-1879 ". Накрая приключи с празничното хоро " От Враца до Дунава ", трансформирало се в химн на Северозападна България, а най-малките му почитателки не се сдържаха и се качиха да танцуват при него на сцената. Преди да обере овациите на публиката в Козлодуй, носителят на премията " Певец на годината 2021 " за дебют и номиниран за първата си грамофонна плоча " Аз съм Валентин " за " Албум на годината 2022 ", се разноски в крайдунавския парк и стигна до именития параход " Радецки ". Компания му прави неговият дребен Анди, на който посвети последния си сингъл. В концерта се включиха локални сформира - балет " Хаос ", фолклорната танцова школа " Хоро " на Тодор Първолов, танцьорите на хореографа Радослав Иванов, група " Маша и Мечока " при ДГ " Радост ", Светлин Миланов и други, научи ДУМА от Лео Богдановски. 
" Благодаря на Радина Велчева, Боряна Димитрова, Таня Видова, Милена Златкова и Елеонора Золина, че споделихме вълнението, сълзите и хубостта на този ден. Благодаря, на всеки Човек, който замеси, нарисува или уши вяра за рожба на някой от нас. И, да, отговорни сме! Виновни, че някой ден ще има една майка, която ще се изплаши от високата температура, ще поставя лепенка на ожулено коляно, ще се вълнува на първия образователен ден, а ние ще сме признателни на Вас, тъй като това се е сбъднало! Така се прави магия за благополучие ", показа Здравка Гергова, координатор за ин витро и донорски стратегии в " Искам бебе " - Северозападна България.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР