Повече от 4000 младежи се очаква да празнуват студентския празник

...
Повече от 4000 младежи се очаква да празнуват студентския празник
Коментари Харесай

Над 4000 младежи „атакуват“ Смолянско за студентския празник

Повече от 4000 младежи се чака да честват студентския празник през днешния ден в Смолянско, като близо 3000 от тях са съсредоточени единствено в Пампорово. Това заяви Пантелей Мемцов - ръководител на Регионалната туристическа асоциация „ Родопи “.

Според него във всички хотели в Пампорово има резервации от студенти, като включително не влизат апартхотелите. „ Над 1000 души ще честват в разнообразни точки на региона, като са запасили фамилни къщи, дребни хотели и други “, добави още Пантелей Мемцов.

Сериозни компании от празнуващи се чака да има в смолянското село Момчиловци, в обитаемоте места в Ардинското корито, Златоград, Доспат, Девин и други

Навръх студентския празник през днешния ден, Пампорово дава формален старт на сезон зима 2018/2019. По традиция от курорта ще зарадват всички фенове на планината и зимните спортове с безвъзмездни лифтове, добре готови писти и доста приятни изненади.

Към момента снежната конюнктура разрешава да бъдат отворени 5-6 писти, като се прави всичко допустимо поетапно да усили броя на заснежените и подготвени за каране писти. Прогнозите за идната седмица са обещаващи и дават огромни шансове напълно скоро да се кара на всички места.-->

От неделя, 9 декември, всички скиори и бордисти ще могат да се възползват от специфичната промо въжен превоз карта за началото на сезона на цена 37 лв.. От 22 декември влизат в действие постоянните цени за сезон 2018/2019 година

Една от новостите в курорта за този сезон е неотдавна открития Туристически център Пампорово , който посреща туристите още на входа на курорта и им оказва помощ с цялостна информация за протичащото се в региона. Освен информация, в центъра се оферират и необятен набор от услуги и атракции, детска занималня, както атрактивната „ Зимна седмична стратегия “ с разнообразни интензивности за всеки ден от седмицата, в която всеки може да се включи.

Най-големият акцент в календара за този сезон ще бъде семейството на Конгреса на Интерски в средата на месец март, когато в Пампорово ще гостуват и ще обменят опит над 1000 от най-хубавите ски и сноуборд инструктори в целия свят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР