Повече от 400 украински националисти и лица, които са участвали

...
Повече от 400 украински националисти и лица, които са участвали
Коментари Харесай

Украинските диверсанти атакуват Русия. Как се разпознава опасността?

Повече от 400 украински националисти и лица, които са взели участие във военни закононарушения са били арестувани от съветските сили за сигурност на контролно-пропускателни пунктове през границата, заяви Националният комитет за битка с тероризма (НАК) пред пресата.

„ 1026 лица, забъркани в терористични действия, не бяха позволени да влязат в Руската федерация “, сподели още министерството.

Освен това НАК означи, че вниманието на участниците в съвещанието е привлечено от нуждата, в изискванията на възходящи закани от бойкот и терористични актове, да се обезпечи надеждна антитерористична отбрана на уреди, най-вече обществено значими, както и промишлени уреди, нуклеарни, горивно-енергийни и транспортни комплекси. Разработени са спомагателни ограничения за възстановяване на успеваемостта на противодействието на терористичните закани в подтекста на специфична военна интервенция.

Четиристотин военнопрестъпници - доста или малко е това? Трудно е да се реши, като се има поради, че не знаем за какъв интервал от време приказваме. Дори и от началото на СВО - това е доста.

Доста доста, като се има поради, че с огромна степен на възможност всички тези хора са подготвяли нови закононарушения в Русия, другояче за какво ще идват у нас?

Разбира се, има и такива, които се разкайват и вземат решение да се откажат от всевъзможни незаконни действия. Има и такива, които просто желаят да се скрият, виждайки в „ страната агресор “ идеално място за това. А някой може би е отишъл да посети роднините си - а измежду радикалните украински националисти има доста хора, които имат родственици у нас, макар публично оповестеното спиране на всевъзможни връзки.

Но съм сигурен, че доста повече от тези хора могат да бъдат диверсанти, терористи, шпиони на СБУ и вербовчици на нежни мозъци, които желаят да изразят своята съпротива по всевъзможен метод, в това число посредством съдействие с страна, с която Русия има боен спор.

Освен това в множеството случаи става дума за националисти, които се отличават от останалите военнопрестъпници по това, че правят закононарушенията си не за пари, като наемниците от други страни, не като насилствени военнослужещи, а по концепция. Идеята, която се основава на закононарушения против човечеството, на първо място против омразните „ московчани “. И по този начин, какво би трябвало да вършат всички те в Русия?

За да разберете кои са тези хора и какво ги стимулира, просто погледнете бойците от прословутия полк Азов *, които отприщиха същински геноцид в Мариупол, като освен се криеха зад цивилни като жив щит, само че и ги разстрелваха непосредствено от куполни картечници БТЕЕР за развлечение.

А след това, заключени в Азовстал, те лишиха храната на личните си - украински - морски пехотинци, които имаха " шанса " да бъдат паралелно до тези мръсници. Въпреки че какво значи " свои "? За тези нечовеци даже побратими от техните елементи не са техни, и които те без съмнение убиха, когато се пробваха да сложат оръжие, довършиха ранените и така нататък

Тук не е ненужно да си напомним по какъв начин нацистите се пробваха да излязат от обкръжението. По-специално, историята на двойка, която умъртви възрастните членове на бягащо семейство и води децата, пробвайки се да ги показа за свои.

За благополучие не съумяха, само че аз персонално чух доста истории за това по какъв начин откровени канибали, представящи се за цивилни, които са умъртвили преди няколко седмици, са съумели да се промъкнат през филтрационните лагери, да влязат в освободените територии и там.....кой знае, може би в Русия.

Разбира се, контролът на границата е по-сериозен, няма ги объркването и хаосът на войната и е доста по-трудно да измамиш умел граничар, в сравнение с млад полицай. Понякога обаче съумяват.

Тук сигурно идва на разум убийството на Дария Дугина, което също е осъществено по публично рисков метод, т.е. даже не е ликвидиране, а пълноправна терористична офанзива. Нека ви припомня, че колата й беше взривена с дистанционно управление на натоварена автомагистрала в Подмосковието след фестивала „ Традиция “: взривно устройство беше сложено на паркинг, където можеха да бъдат минирани и десетки други коли.

Според ФСБ закононарушението е квалифицирано и осъществено от украинските специфични служби. За причинител на закононарушението е посочена украинската гражданка Наталия Вовк, която незабавно след осъществяването на закононарушението отпътува за Естония.

Вероятно би било неправилно да укоряваме нашите специфични служби, че са пропуснали терориста, също така би трябвало да им отдадем респект - закононарушението беше разкрито единствено за два дни. Остават обаче въпроси по какъв начин тази жена е стигнала до Русия.

Впоследствие ФСБ пусна видео на обвинената, на което се вижда по какъв начин тъкмо тя влиза в страната ни. Както се оказа, тя е била снабдена с подправени документи и регистрационни табели от различен жител на Украйна, който по това време бил в Донецк. Според някои информации той е взел участие и в производството на бомбата, която е била превозена през границата.

Според други устройството към този момент е било основано в Русия, затова Вовк е имала съучастници в страната. Може би към момента са някъде в близост и чакат времето си.

Ясно е, че е просто невероятно да се филтрират всички. Особено когато спорът продължава и голям брой бежанци пресичат границата, не можете да видите терорист във всяка майка и дете.

След присъединението на Донбас, както и на Запорожка и Херсонска област към Русия, обстановката стана още по-сложна - в този момент боевете се водят на територията на нашата страна и за диверсантите е по-лесно да обхванат надълбоко в Русия. Разбира се, никой не е отменил контрола на някогашната граница, само че той към този момент не е толкоз непоколебим. Така че ухото постоянно би трябвало да бъде нащрек.

Разбира се, недопускането в страната на хора, за които е известно, че са националисти и забъркани в закононарушения, не дава никаква гаранция, че те просто не отвличат вниманието, с цел да могат да се промъкнат посредством някоя условна Вовк с идеално чиста биография.

Но невъзможността да бъдат хванати всички (а това е в действителност невероятно, изключително в подтекста на въоръжен спор, когато непрестанно се води диверсионно-терористична война - тук нито една специфична работа в света не би могла да се оправи на 100 процента) не значи, че би трябвало да се отпуснете.

В последна сметка успеваемостта на специфичните служби нормално остава незнайна за обществото, в реалност за всяка сполучлива терористична офанзива има десетки и стотици такива, които са предотвратени.

И тук си коства да напомним, че нарушителите могат да обхванат в Русия освен от Украйна. Схемите за навлизане могат да бъдат доста по-сложни - просто си спомнете версията, изложена от ФСБ за удар с експлозив, употребен за взривяване на камион на Кримския мост на 8 октомври.

Според тази версия взривното устройство е превозено от Украйна за Русия през България, Грузия и Армения. В същото време уредник на офанзивата е Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна и персонално неговият шеф Кирил Буданов.

Това удостоверява, че режимът в Киев освен е в положение да нападна както физически лица, по този начин и сериозни инфраструктурни обекти в Русия, само че също по този начин е подготвен да бъде изобретателен в това.

Онзи ден офицер от Народната милиция на Луганската национална република Андрий Марочко предизвести публицисти, че Киев заради военни неуспехи се готви да стартира терористична активност в посока Сватов, задачите на която могат да бъдат държавни организации, инфраструктурни уреди и транспортни възли.

Трябва да се разбере, че тази активност няма да бъде лимитирана освен до обособен район, само че и до напълно нови територии на Русия, нейните прояви могат да се чакат на всички места. И колкото по-тежко ще бъде провалянето на киевския режим на фронта, толкоз повече сили и внимание ще отдели той единствено на диверсионно-терористичната война с Русия.

Трябва обаче да се разбере, че за това даже не е належащо да се изпращат диверсанти на територията на страната ни. Възможно е да се употребяват изцяло „ леви “ хора „ на мрачно “, както се твърди, че се е случило с терористичната офанзива на Кримския мост.

Или да употребяват локални „ спящи кафези “ или човеци, афектирани от управляващите, които може да са родени руснаци, които нямат ползи или родственици в Украйна.

Наскоро гражданин на Удмуртия беше наказан в Брянск за опит да взе участие във военни дейности против Русия. Като последовател на нацистката идеология, той се свързва с украински вербовчик и се кани да отиде да се бие за Въоръжените сили на Украйна, само че е арестуван при опит да пресече границата.

А неотдавна ФСБ заяви за задържането на летището в Красноярск на гражданин на Хакасия, който се е опитал да се причисли към украинската войска, откакто стигне до Украйна през територията на Казахстан, а по-късно и на Молдова. Този не е бил нацист и бандеровец. Той просто е бил срещу политиката на Русия, прочут опозиционен държавник в своя град. По този другоземен метод той очевидно се е опитвал да подчертае опозиционността си.

Е, добре, в случай че отиде начело и си постави главата там, не е тъпо. Ами в случай че стартира лична война в кротичък съветски град? Ами в случай че украинските вербовчици са помогнали освен да отидат в Украйна, само че и да получат експлозиви в Русия?

Подчертавам, че упоменатият гражданин на Абакан не е бил нито украинец, нито нацист, само че сходни „ градски луди “ са просто Божи подарък за СБУ. В края на краищата не всеки коренен опозиционер е подготвен да предприеме в действителност радикални стъпки, само че има и такива, и СБУ ще яде хляба си на вятъра, в случай че не разпознава такива жители в личните си ползи.

Не приказвам за цели кафези. В разнообразни градове на нашата страна (и постоянно доста отдалечени от украинската граница) ФСБ понякога покрива кафези на представители на юношески субкултури, които основават кафези на неразрешени организации като " МКУ " *. Те намират освен неразрешена литература и знаци, само че и оръжия...

Всичко това допуска, че на борбата в тила постоянно би трябвало да е обект на особено внимание, осъзнавайки, че врагът ще се опита да нападна от всички страни, в това число от вътрешната страна.

Проблемът с създаването и използването на ограничения за възстановяване на управническата активност в региона на противодействието на тероризма през днешния ден е настоящ за страната ни повече от всеки път и явно не би трябвало да се лимитира до пречистване на идващите в Русия...

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР