Повече от 400 служители на полицията, пожарната, Община Пловдив и

...
Повече от 400 служители на полицията, пожарната, Община Пловдив и
Коментари Харесай

400 полицаи и пожарникари се хвърлиха срещу водната стихия в Пловдив

Повече от 400 чиновници на полицията, пожарната, Община Пловдив и общинските предприятия и доброволци са взели присъединяване в дейностите за преодоляване на спешната обстановка от нощес в Пловдив. Рано тази заран наблюдава на терен работата на екипите и гл. комисар Николай Николов, шеф на ГДПБЗН - Министерство на вътрешните работи.
Основните булеварди и невралгични точки са отводнени и в 5.30 ч. стартира тяхното поетапно измиване и разчистване. Екипите на пожарната не престават по график да работят по премахване на следствията от проливния дъжд в жилищни и публични здания.
Ж.п. прелезите не престават да се ръководят на ръчен режим. Екипи на Оперативна програма "Организация и надзор на превоза " работят по премахване на проблемите на светофарите на Централна гара и на ул. "Недялка Шилева " в жк Тракия.
Сигнали за неработещи светофарни уредби се одобряват на телефон 032 622 707. Служители на бранш "Пътна полиция " обезпечават сигурността на придвижването. Апелираме водачите да минават с нараснало внимание и съобразена скорост по хлъзгавите сектори, показват от Министерство на вътрешните работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР