Повече от 400 местни аптеки в Англия затвориха врати за

...
Повече от 400 местни аптеки в Англия затвориха врати за
Коментари Харесай

Личните лекари са изправени пред нарастващ натиск, след като повече от 400 местни аптеки в Англия затвориха през последните 5 години

Повече от 400 локални аптеки в Англия затвориха порти за пет години, натрупвайки напън върху пренатоварените общопрактикуващи лекари, демонстрира анализът.

Това докара до 2,5 милиона повече назначения за общопрактикуващи лекари, сподели Асоциацията на самостоятелните аптеки. И предизвести, че дефицитът на финансиране от £1,2 милиарда ще значи „ цунами от по-нататъшни затваряния на аптеки “. Днес AIMP започва своята акция Fight4Pharmacies, призовавайки държавното управление да влага в публичната аптека. The Mirror също се бори за локални химици.

Д-р Лейла Ханбек от AIMP сподели: „ Загубата на публични аптеки води до още по-голям напън, който се натрупва върху хирургическите кабинети на общопрактикуващите лекари. “ Тя сподели, че химиците героично работят прекомерно доста часове, с цел да оказват помощ на пациентите, само че те изпадат в задължения и не са сигурни дали могат да продължат.

Около 90% от приходите на аптеките са от NHS и преди седем седмици NHS започва своята Pharmacy First. Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР