Повече от 35 килови лодки и 400 участници ще се

...
Повече от 35 килови лодки и 400 участници ще се
Коментари Харесай

ИТ бизнесът подкрепя национално първенство за килови яхти


Повече от 35 килови лодки и 400 участници ще се състезават в морето край Несебър
(снимка: Некст Консулт)

Национално състезание с килови яхти провежда Българската федерация по ветроходство с генерални сътрудници Некст Консулт и Salesforce и поддръжка на домакините на шампионата – яхтено пристанище Марина Несебър.

Повече от 35 килови лодки и 400 участници ще се състезават в клас IRC и ORC с упоритостта да се трансфорат в идващите първенци и да окичат златните медали, оповестиха от Некст Консулт, златен сътрудник и риселър на Salеsforce. ще се организира в три поредни дни – от 17 до 19 септември.

Т.нар. „ гонки ” или надпреварите сред лодките от съответния клас са извънредно атрактивни за феновете, а трасето им е ситуирано по метод, който разрешава да бъдат следени от самото начало, включително от брега.

годишно се следи от повече от 700 души на брега, измежду които известни представители на висшата класа, сполучливи предприемачи и експерти.



Първият ден на регатата се обрисува трогателен освен от спортна позиция, само че и за бизнеса. В следобедните часове на петък (17 септември) ще се организира профилирано събитие, проведено от Некст Консулт и Salesforce, в което присъединяване ще вземат притежатели и шефове на водещи компании, опериращи в страната, с презентации и персонални истории за развиването и триумфа.

В края на деня ще се организира нетуъркинг събитие с участниците в шампионата, ВИП посетители, сътрудници на регата и уредниците на мероприятието.

Първенството поддържат още марката Cutty Sark, винарска маза Katarzyna Estate, бар Jet Port Bar&Dinner и медийни сътрудници.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР