Повече от 30 служители на ЕЙ И ЕС България взеха

...
Повече от 30 служители на ЕЙ И ЕС България взеха
Коментари Харесай

AES Гълъбово в акция за почистване

Повече от 30 чиновници на ЕЙ И Европейски Съюз България взеха присъединяване в годишната самодейност на Община Гълъбово за разчистване на местността „ Хайдушкото кладенче “, наоколо до града. Кампанията е във връзка Международния ден на Земята - 22 април, с мото ориентирано към климатичните промени.

И тази година доброволното присъединяване в акцията сплоти напъните на доста чиновници от разнообразни компании в района, чиито брой надвиши 100, и с общите им старания бяха събрани над 2,5 тона отпадък. Местността „ Хайдушко кладенче “ е известна дестинация за разходка и отдих на локалните поданици.

Това наложи самодейността да се ползва годишно в отбрана на природата и като част от грижата ни към нея, там където живеем, работим и влагаме. Активно присъединяване в акцията взеха и представители на мениджмънта на ЕЙ И Европейски Съюз България, измежду които Тодор Бележков, шеф „ Експлоатация “, Мариана Геренова, началник „ Инженеринг “, Петър Тонев Петров, началник Отдел СДО и други

Като част от корпоративната обществена отговорност на ЕЙ И Европейски Съюз България, чиновниците на компанията са ангажирани с необятен кръг обществени, стопански и екологични начинания, посредством които се стремят да усъвършенстват качеството на живот на общностите в района, в който работят,и за следващ път дадоха един добър образец за това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР