Повече от 30 жени съдят компанията собственик на стрийминг сайта

...
Повече от 30 жени съдят компанията собственик на стрийминг сайта
Коментари Харесай

30 дами съдят Pornhub, че ги направил известни без тяхно съгласие |

Повече от 30 дами съдят компанията притежател на стрийминг уеб страницата със наличие за възрастни Pornhub, потвърждавайки, че експлоатира потреблението на видеоклипове с тях.

Жените споделят, че видеоклиповете са качени в Pornhub без тяхното единодушие и са подали цивилен иск в Калифорния. Делото упреква компанията Mindgeek в управление на „ незаконно дружество “.

В изказване Pornhub назова изказванията „ изцяло неуместни, изцяло безразсъдни и изрично погрешни “. Уебсайтът е безвъзмезден за прилагане, само че потребителите могат да заплащат месечна такса за по-висококачествен стрийм и в допълнение наличие.

Съдържанието му се качва най-вече от личната му общественост и се вижда обществено. Компанията обаче съобщи, че всяко качено видео се преглежда от човешки модератори.

От уеб страницата обявиха пред BBC: " Pornhub има нулева приемливост към нелегално наличие и проверява всевъзможни недоволства или изказвания по отношение на наличие в нашите платформи. "

Те допълниха, че имат " най-изчерпателните защитни ограничения в генерираната от потребителите история на платформата, които включват възбрана за качване от непроверени консуматори ".

Американският сътрудник на BBC CBS обаче споделя, че Pornhub не изисква от своите консуматори да удостоверят самоличността или възрастта на тези, включени във видеоклиповете, нито да се удостовери единодушието на хората, които се появяват във видеоклиповете.

Една от дамите споделя пред CBS, че е била единствено на 17, когато приятелят й я е принудил да снима гол видеоклип. Жената, която употребява псевдонима Изабела, споделя, че видеото по-късно е оповестено в Pornhub без нейното единодушие и тя е схванала за това от собствен другар.

Pornhub съобщи, че " приема съществено всяко недоволство по отношение на злоупотребата с неговата платформа, в това число тези на ищците в този случай ".

От уеб страницата прибавиха, че не имат намерение да разрешат на " хиперболичния език в делото да отвлича вниманието от обстоятелството, че Pornhub има политика за сигурност и сигурност, която надвишава тази на която и да е друга огромна платформа в интернет ".

Миналият декември следствие на " Ню Йорк Таймс " упрекна Pornhub, че е " залят " от видеоклипове, свързани със корист с деца и изнасилвания, изказвания, които уеб сайтът отхвърли.

Pornhub изясняват, че са имали 42 милиарда визити на уеб страницата през 2019 година, с качени 6,83 милиона видеоклипа, за общо време на гледане от 169 години. Не се споделя какъв брой модератори са наети в компанията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР