Повече от 30 години една от централните насоки на политиката

...
Повече от 30 години една от централните насоки на политиката
Коментари Харесай

Костадинов: Умишлено ликвидират грамотността в България

Повече от 30 години една от централните насоки на политиката в региона на културата е очистване на грамотността на популацията в България . Бавно и целеустремено, уточни водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в обществената мрежа фейсбук.
Той се базира на публикации в български медии, които показват високите равнища на неначетеност в страната.
" До през днешния ден, когато страната ни към този момент заема срамното 1-во място по неначетеност в Европейски Съюз, показва Костадинов.
" Образованието постоянно е било в основата на цивилизацията. Население, което се образова в посока сериозно и аналитично мислене, мъчно се ръководи и манипулира. Тогава ще има общество с висока гражданска отговорност. Това на собствен ред е причина за създаване на резистентен обществен и стопански напредък!
, а Възраждане е голяма опасност за ръководещото държавно управление на Бойко Борисов и обединените патриоти.
Ясно декларираната ни политическа воля за използване на промени в просветителната система е водеща в нашата стратегия. Образованието е първостепенна полезност за нас и ще създадем всичко по силите си, с цел да сложим основите на една новата реалност- възходът на българската нация!
Помнете, че сте наследници на популярен и прочут народ, който нееднократно е водил другите нации. Не позволявайте на никого да Ви лишава вярата, че още веднъж можем да сме водачи!
Изборът е във Вашите ръце, показва в умозаключение лидерът на " Възраждане ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР