Повече от 21% от гражданите на Хърватия никога не са

...
Повече от 21% от гражданите на Хърватия никога не са
Коментари Харесай

Над 21% от гражданите на Хърватия никога не са ползвали интернет

Повече от 21% от жителите на Хърватия в никакъв случай не са употребили интернет, което е притеснително, съгласно секторния разбор на Икономическия институт в Загреб, оповестява МИА, представена от БГНЕС.
Степента на назадничавост на Хърватия по отношение на другите страни от Европейски Съюз по повод използването на интернет е регистрирана от Индекса за цифрова стопанска система и общество на Европейската комисия.
Последният отчет за Хърватия в Брюксел предизвестява, че 21 % от популацията на страната в никакъв случай не е употребило интернет в границите на предходната година. Тези данни слагат страната на едно от последните места, 25-то, в класацията на Европейския съюз.
Този резултат е двойно повече от междинното за Европейски Съюз. Според извършените изследвания, 11% от жителите или всеки девети гражданин на Европейския съюз в никакъв случай не е употребил интернет.
Ползването на обществените мрежи за настоятелен контакти в Хърватия също е под междинното за страните от Европейски Съюз, а интернет-търговията се счита за едвам прохождаща спрямо останалите европейски страни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР