Повече от 200 скоби са монтирани в Тракия на места,

...
Повече от 200 скоби са монтирани в Тракия на места,
Коментари Харесай

Огромен интерес към паркирането срещу 20 лева в Тракия

Повече от 200 скоби са инсталирани в " Тракия " тук-там, избрани по наредбата на Общината за паркиране против 20 лева; над 800 пък са подадените заявки на искащите да се възползват от услугата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. Цифрите изнесе кметът на региона Костадин Димитров.

" Напоследък единственото нещо, за което хората ме молят да им спомагам, са непокътнатите паркоместа. Интересът в действителност е голям ", разказа обстановката той. 

По думите му в региона към този момент са проведени няколко жребия за паркоместа. До ескалиране на напрежението обаче не се е стигало, защото процедурата се организира от самата администрация и претендентите, събрали еднакъв брой точки за обещано място, не участват на нея. " Нямат опция да употребяват кметството за сцена ", разяснява Костадин Димитров. 

Той продължава и с построяването на нови паркинги на местата, от които са отстранени гаражните кафези. За задачата са заделени към 180 000 лв.. През годината в това направление ще се работи главно в микрорайон А12.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР