Повече от 20 години след убийството му, италианският дизайнер Джани

...
Повече от 20 години след убийството му, италианският дизайнер Джани
Коментари Харесай

Тайните на имението на Версаче

Повече от 20 години след убийството му, италианският дизайнер Джани Версаче продължава да бъде обект на интерес. През 2018 година се появи и сериала " Убийството на Джани Версаче: Американска престъпна история ", отдаден на живота и гибелта на основателя на стилната империя.

 Първи филмов откъс на сериала за убийството на Джани Версаче
Първи филмов откъс на сериала за убийството на Джани Версаче

" Американска престъпна история " излиза на 17 януари

Покрай продукцията още веднъж се усили и интереса към дома на Джани. Имението на Оушън Драйв в Маями е препродавано два пъти след гибелта на дизайнера и сега действа като първокласен бутиков хотел .

Публикация, споделена от John Brownell (@jbrownell9) на Фев 1, 2018 в 6:13 PST

Villa Casa Casuarina предлага опция на всички, които могат да си го разрешат, да спят в спалнята на Джани и да се купят в обичания му басейн. Но даже за тях остават скрити някои от най-любопитните секрети на тази постройка. А тя несъмнено пази доста.

Публикация, споделена от Elsa Antonopoulou (@elsaantonopoulou) на Яну 21, 2018 в 3:47 PST

Имението е издигнато през далечната 1930 година от Алдън Грийман. Джани Версаче го закупува четири години преди да бъде убит. Но за това време съумява да вложи 33 милиона $ , с цел да го трансформира в къщата на фантазиите си.

Публикация, споделена от Steve Pike (@spikespeeks) на Мар 15, 2018 в 6:42 PDT

Още в големия двор на имението излиза наяве, че тук средства не са пестени , а отпечатъкът на Версаче е на всички места. Басейнът притегля погледите с впечатляваща мозайка. За нейното основаване са превозени части от Италия, някои от тях - от 24-каратово злато . Естествено, изобразено е логото на стилния бранд.

Публикация, споделена от POSH (@posh_uniquemagazine) на Мар 21, 2018 в 6:19 PDT

Легендата гласи, че първият притежател на имението е сложил капсула на времето в скрито помещение още през 1930 година Но по време на огромната реставрация, която Джани прави, сходно футуристично оборудване не е открито. Въпреки това, към момента се намират хора, които са уверени, че капсулата е някъде там.

Публикация, споделена от Travel For Less (@hillbillytravel) на Яну 17, 2018 в 7:45 PST

В имението има и редица скрити коридори , през които Версаче и гостите му са прекосявали от едно помещение в друго. Един от тях свързва гардеробна с голямата библиотека, която сега е в ролята на лоби на първокласния хотел.

Публикация, споделена от The Chícha’s Inspiration (@the_chichas) на Яну 16, 2018 в 7:40 PST

Рисунките по стените се поддържат регулярно от художник. Смята се, че ентусиазъм на Версаче е бил домът на най-големия наследник на Христофор Колумб - Диего.

Публикация, споделена от Damon VanDoren Tripp (@vandorentripp) на Юли 21, 2016 в 5:54 PDT

На посетители на италианския дизайнер са идвали куп звезди, измежду които Мадона, Елтън Джон и принцеса Даяна . Днес сред красивите стени на имението още веднъж не попадат инцидентни хора. Според списание People, измежду посетителите на хотела са Джъстин Бийбър, Дрейк, Силвестър Сталоун, Ким Кардашиян и доста други, явно - все звезди.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР