Повече от 2 седмици няма и следа от 17-годишната Ивана

...
Повече от 2 седмици няма и следа от 17-годишната Ивана
Коментари Харесай

Родителите на изчезналата Ивана с апел към нея: Нека се върне при нас, няма да й се караме

Повече от 2 седмици няма и диря от 17-годишната Ивана от Дупница. От полицията оповестиха, че издирването на терен се приключва, с цел да се продължи с други начини, а родителите й не стопират да я търсят, като насочиха зов към нея, в случай че ги гледа някъде: " Нека се върне при нас, при фамилията си, няма да има никакви последствия няма да й се караме. Нека и всеки, който я види, да се обади в най-близкото полицейско ръководство ". Пред NOVA майката и бащата на Ивана благодариха на всички, които са се присъединили досега в издирването.

Според тях детето им е било ядосано, застрашено и е решило да си тръгне от учебно заведение. " Поискала е да ми се обади от телефона на инцидентна жена пред болничното заведение, само че тъкмо в този миг аз не можах да оказа помощ на детето си в най-трудния й миг, тъй като телефонът ми е давал заето, аз говорех с класната й да отида да й прибера нещата от учебно заведение ", описа разтревожената майка Мария.

" Ядосали са я и по тази причина си е оставила нещата и си е тръгнала ", добави бащата Георги. По думите му тя е била афектирана и от закани за овакантяване от учебно заведение, както и че може да премине към независима форма на образование. " Не са взети никакви ограничения от директорката, че Ивана е унизена ", съобщи той.

„ Държали сме връзка с учебното заведение за държанието ѝ, всякога, в случай че е имало сигнал, сме разговаряли с директорката. Уведомили сме какви ограничения са взети - посещавали сме детски психолог и психиатър, не е диагностицирана ", уточни майката.

Притеснените родители споделиха, че Ивана е изчезвала и преди при една тяхна разходка до Благоевград, само че е била открита доста бързо: " Баща й я откри след 2-3 часа, доста бързо, на гарата в Благоевград ".

Те споделиха, че има доста спекулации в интернет, доста погрешни информации. Нямат информация за обществените й мрежи, само че не са сигурни дали Ивана е сменила профилната си фотография във Фейсбук сама, дни откакто изчезна.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР