Повече от 17 000 души са евакуирани от зоната на

...
Повече от 17 000 души са евакуирани от зоната на
Коментари Харесай

Над 17 000 души са евакуирани в Южна Индия заради наводнения

Повече от 17 000 души са евакуирани от зоната на наводненията в лагери за краткотрайно настаняване в южния индийски щат Тамил Наду, който беше обиден от проливни дъждове, съобщи пред кореспонденти заместник-ръководителят на локалната администрация Шив Дас Мина, съобщи ТАСС.
" Досега сме основали 160 лагера за оказване на помощ и към 17 000 души са настанени в тези лагери. На хората са доставени към 34 000 пакета с храна, само че в този момент не можем да достигнем до някои села, защото равнището на водата към момента не е спаднало ", цитира НДТВ думите на служителя.
Той добави, че към 1 300 души, в това число от военноморските и военновъздушните сили, Националните сили за реагиране при бедствия вземат участие в интервенциите по оказване на помощ и евакуация. Властите употребяват девет хеликоптера, с цел да доставят 13,5 тона филантропична помощ в отдалечените наранени региони.
Междувременно проливните дъждове в Тамил Наду не престават с цялостна мощ.
Животът в засегнатите региони е неподвижен, пътищата са наводнени, превозът не действа и всички образователни заведения, както държавни, по този начин и частни, са затворени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР