Повече от 15 години Николай Василковски е в епицентъра на

...
Повече от 15 години Николай Василковски е в епицентъра на
Коментари Харесай

Известен българин празнува днес

Повече от 15 години Николай Василковски е в епицентъра на събитията. Към екипа на Нова се причислява през 2010 година Журналистиката го изправя против не едно естествено злополучие – наводнения, трусове и пожари. Именно по тази причина обича да споделя, че върви постоянно по следите на бурята.

Николай Василковски е индивидът в нюзрума на Нова, който работи и по тематики в областта на интернет и обществените мрежи. Отразявал е основни събития като интернационалното съглашение АКТА, гибелта на Стив Джобс, системата Гугъл Street View, интервюирал е и топ мениджъри от Yahoo, Фейсбук, Гугъл и други интернационалните компании в региона на цифровата промишленост.

В неговия сектор попадат още тематики като екология, просвета, както и всичко, обвързвано със света на космонавтиката. Николай Василковски е притежател на голям брой награди, измежду които премия за цялостна работа в региона на опазването на околната среда, призово място в категорията " Електронни медии " в състезанието M-Tel Media Masters 2012 за материала си " В мрежите на обществената мрежа " и доста други.

Днес Василковски чества рожден ден! Честито с пожелания за здраве и доста триумфи на всички фронтове!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР