Повече от 14 ефирни часа NOVA посвещава на най-важното от

...
Повече от 14 ефирни часа NOVA посвещава на най-важното от
Коментари Харесай

„Новите кметове“ по NOVA на 27 октомври

Повече от 14 ефирни часа NOVA посвещава на най-важното от деня на вота в цялата страна. Журналистите на медията ще наблюдават развоя от оспорваната борба по време на кметските избори на 27 октомври. Те ще се включат директно от над 20 от най-горещите точки в България, с цел да осведомят феновете за протичащото се в страната.

Стартът в телевизионния ефир ще даде водещата Мирослава Иванова в 7.00 ч. в специфичното студио „ СЪБУДИ съдебна експертиза И ГЛАСУВАЙ “ . Предаването ще наблюдава най-интересните моменти от началото на изборния ден. То ще продължи до обедната емисия вести, която ще предложи на феновете едночасов обзор на борбата на претенденти за кметове досега.

В 15.30 ч. стартира „ Избери! Неделята на NOVA “ с Мая Костадинова, която ще се срещне с политолози, социолози, публицисти и известни персони от шоу-бизнеса в България. Публицистичният формат ще покаже и известни лица на малкия екран в друга светлина, обвързвана с тяхната гражданска интензивност.

Броени часове преди края на гласуването феновете ще могат да проследят първата част от изборното студио „ Новите кметове “ от 18.00 ч. Водещи от студиото на NOVA са Аделина Радева и Виктор Николаев, а Николай Дойнов ще показва прогнозните резултати в електоралния център на NOVA.
 Николай Дойнов NOVA-->
От изнесени студиа във Варна, Пловдив и Русе публицистите Даниела Тренчева, Христо Калоферов и Мартина Ганчева ще покажат настоящата изборна обстановка в страната.
 Даниела Тренчева и Христо Калоферов NOVA
Втората част на изборното студио започва след централната емисия вести в 19.45 ч., и ще продължи до среднощ. В него ще бъдат предадени онлайн първите мнения от политическите централи, а социолози и политолози експертно ще разясняват резултатите от вота. NOVA ще показа резултатите от социологическите изследвания на одобрените организации „ Gallup International “ и „ TREND “.

Кои ще бъдат новите кметове на България – вижте единствено по NOVA на 27 октомври. Ключови моменти от целия избирателен ден следете и онлайн в уеб страницата ни, както и във
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР