Повече от 130 служители на тайните служби, които помагат при

...
Повече от 130 служители на тайните служби, които помагат при
Коментари Харесай

Коронаврусът превзе Сикрет Сървис: 130 служители са изолирани или под карантина

Повече от 130 чиновници на тайните служби, които оказват помощ при защитата на Белия дом и президента, бяха изолирани или сложени под карантина поради позитивни проби за ковид или контакт със инфектирани сътрудници, написа „ The Washington Post “, представен от БГНЕС.
Смята се, че разпространяването на ковид измежду о, който е отстранил към 10 % от главния екип на организацията, е обвързвано частично с поредицата от предизборни манифестации, които президентът Тръмп организира директно преди изборите. Вирусът се отрази съществено върху президентското звено по сигурността. Съобщава се, че нараства броят на инфектирани последователи на Тръмп и на чиновници в Белия дом, които са участвали на предизборни манифестации на президента, а там доста от присъстващите са били без маски.
 Задържаха мъж при опит да влезе с кола до Белия дом Задържаха мъж при опит да влезе с кола до Белия дом
" Сикрет сървис " на Съединени американски щати задържаха мъж, до момента в който се пробва да стигне с кола без позволение до Белия дом, оповестява службата в " Туитър ". A...
Сред инфектираните са началникът на кабинета на Белия дом Марк Медоус и външнотолитическите съветници Кори Левандовски и Дейвид Боси.
Говорителят на Белия дом Джъд Диър сподели, че администрацията приема „ всеки случай съществено “. Той пренасочи въпроса по отношение на от защитата към Сикрет сървис, само че от там отхвърлиха коментар.
Персоналът на Белия дом заобикаля носенето на маски, макар рекомендациите за публично здраве, които оказват помощ за ограничение на разпространяването на вируса. Изданието оповестява, че някои от чиновниците на Сикрет сървис, които дежурят в комплекса, също са били забелязвани без маски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР