Повече от 1000 полицейски служители са отстранени или са с ограничени задължения, разкрива Мет

...
Не става дума за хиляди полицаи и служители, които напускат
Коментари Харесай

„Не става дума за хиляди полицаи и служители, които напускат тази организация, но несъмнено има стотици, за които има реални опасения“, каза зам. помощник-комисар Стюарт Кънди.

Той добави: „Това ще отнеме една, две или повече години, за да изкореним онези, които са корумпирани.“

В актуализация на работата на Met за повишаване на стандартите, DAC Cundy потвърди, че 201 от приблизително 34 000 служители на силите в момента са отстранени от задължения.

Това е в допълнение към още 860 служители, чиито задължения в момента са ограничени.

DAC Cundy призна, че цифрите са „страшни“, добавяйки: „Това са над 1000 полицаи и… ​​това е почти колкото малка полицейска сила на други места в страната.

„Това е значителен брой, поради което комисарят, аз и други знаем, че трябва да направим нещата възможно най-бързо."

Изображение: Заместник-помощник-комисар Стюарт Кънди

Актуализацията идва шест месеца след преглед от баронеса Луиз Кейси установи, че Met е институционално расистка, сексистка и хомофобска и може да има повече служители като убиеца Уейн Коузънс и серийния изнасилвач Дейвид Карик. служил - беше "тъмен ъгъл" на Met и трябва да бъде разпуснат.

Прегледът на полицейския отряд - състоящ се от около 1000 служители - вече е завършен, като Met казва, че една трета от работната му сила е имала сега е заменено.

Прочетете повече от Sky News:
Призиви Met да бъде премахнат

Как бе заловен полицай-убиец Кузенс

Зам. помощник-комисар Лорънс Тейлър каза, че амбицията е две трети от звеното да бъде съставено от нов персонал до декември 2025 г.

Междувременно офицерите вече няма да могат да остават в отряда за неопределено време, а вместо това да бъдат ротирани в други части на Met на всеки осем години.

Г-н Тейлър каза, че в отдела са се развили нездравословни работни култури, отчасти поради липса на разнообразие, лошо лидерство и чувство за откъснатост от останалите на силата.

„Метрополицията трябва да бъде премахната“

„Полицаите трябва да бъдат по-добре контролирани, трябва да бъдат по-добре обучени и трябва да бъдат по-добре оборудвани“, добави той.

Метрополитен също така разкри, че 100 служители са били уволнени за грубо нарушение през изминалата година, което е с 66% повече от нормалния процент.

Междувременно 275 служители очакват изслушване за грубо нарушение, което е значителна част от които са включвали предполагаемо насилие срещу жени и момичета, в сравнение със 136 миналата година.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР