Повече от 100 mm дъжд - около два пъти повече

...
Повече от 100 mm дъжд - около два пъти повече
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Повече от 100 mm дъжд ще удари британците - но Метеорологичната служба все още не се притеснява

Повече от 100 mm дъжд - към два пъти повече от междинното за март - ще падне в елементи от Обединеното кралство тази седмица.

Отмиването, през днешния и утрешния ден, е вследствие на линия ниско налягане, движеща се от запад. Метеорологичната работа обаче сподели, че сега не е загрижена, защото се чака дъждът да вали в по-сухите региони на Обединеното кралство, тези, които са избегнали скорошните продължителни превалявания, които помрачиха февруари и началото на този месец.

Метеорологичните карти, показани от Met Office, демонстрират регионите, които се чака да бъдат най-силно наранени от отмиването, и показват предстоящото количество дъжд. По-високите региони в Северозападна Англия, като елементи от Къмбрия, ще бъдат най-силно наранени - и на картата се показва, че 109 мм дъжд ще падне за 48-часов интервал.

Ани Шатълуърт, метеоролог от Met Office, сподели: „ Можем да забележим до към 100 mm падащи за 48 часа. Трябва да кажа, че това са 48-часовите натрупвания сред сряда и че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР