Повече от 100 хъскита разрушиха търговски център в китайския град

...
Повече от 100 хъскита разрушиха търговски център в китайския град
Коментари Харесай

Тичаха, виеха и изядоха всичко: Над 100 хъскита разбиха търговски център ВИДЕО

Повече от 100 хъскита унищожиха търговски център в китайския град Шенжен, откакто избягаха от кафенето за кучета Haha Husky Cute Pets. Видеоклип от случая се появи първо в обществената мрежа Weibo, пише South China Morning Post.

От личния състав на заведението обясниха, че хъскитата били доста щастливи да видят притежателя си, който се завърнал след дълго неявяване. Домашните любимци се възползвали от момента на влизане на клиент в кафенето и избягали, с цел да се срещнат допустимо най-бързо със стопанина си.

Търговският център мигновено се трансформирал в детска площадка, където кучета тичали, виели и изяли всичко пред очите им, грабвайки закуски от уплашени и сюрпризирани купувачи.
На чиновниците в кафенето им лишило към час, с цел да заловят всички бегълци.
По-късно администрацията на заведението се извини на клиентите си за този трагичен случай и им предложи обезщетение, а също по този начин изрази признателност на полицията, управата на комерсиалния център и грижовните минувачи, помогнали за залавянето на хъскитата.

По предварителни данни няма потърпевши, а кафенето продължава да работи обикновено.

Между другото, в " Haha Husky Cute Pets " посетителите могат да се насладят на релакс с косматите си приятели. Те продават кучешка храна и разрешават на гостите да играят с кученца на пода.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР