Повече от 100 деца посрещнаха добрия Старец в авиобаза Граф

...
Повече от 100 деца посрещнаха добрия Старец в авиобаза Граф
Коментари Харесай

Белобрадият боен пилот донесе много радост и подаръци на децата в авиобаза Граф Игнатиево

Повече от 100 деца посрещнаха положителния Старец в авиобаза Граф Игнатиево на 18 декември 2018 година За изненада на малчуганите и техните родители, той персонално приземи изтребителят МиГ-29 на летището и по този начин стартира със своите празнични изненади. В очакване на неговото идване, Представителния духов оркестър на Военновъздушните сили развълнува дребните ни посетители с Коледен репертоар навън. Дългоочакваният миг настъпи тъкмо в 10.00 ч., когато самолетът спря пред нетърпеливите малчугани и отвореният фанар разкри прелестния и обичан Белобрад Старец. Еуфория завладя дребосъците и те радостно го заобиколиха за фотоси и обятия. Последваха една след друга и изненадите в киносалона въз основата.

Командирът на авиобаза Граф Игнатиево бригаден военачалник Димитър Петров поздрави дребните посетители с добре пристигнали и показа шеговито, че с Дядо Коледа са били съученици, което било очвидно от побелелите им мустаци. От своя страна, Дядо Коледа благодари за гостоприемството, с което всяка година го посреща персоналният състав от базата и подари книга на командира с думите: " Подарявайки Ви тази книга, аз Ви правя подарък история, тъй като Коледата е направена от историите, които са ни разказвали, и които сме претърпели посредством думите на другите “. Той акцентира пред децата смисъла на книгите, като прозорец към света и чудо, което повежда своя четец на безгранични пътувания надлъж и нашир.

Преди да раздаде подаръците на децата, Маг Марио прикова детските погледи и провокира най-прекраснтие усмивки на малчуганите със забележителното си магическо шоу и занимателни фокуси. По време на празничния ден бе проведен и благотворителен базар на коледни картички и сувенири, ръчно направени от ученици на Комплекса за социани услуги “Олга Скобелева " - гр. Пловдив.  Това е друга хубава наша традиция - да бъдем съпричастни, великодушни и положителни...и освен в Коледните дни!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР