Повече от 10 служители на разузнаването и полицията в 5

...
Повече от 10 служители на разузнаването и полицията в 5
Коментари Харесай

ЕС отчита повишен риск от ислямска радикализация вследствие на в...

Повече от 10 чиновници на разузнаването и полицията в 5 европейски страни, в това число Англия, Германия и Франция, показаха, че усилват наблюдението на ислямистки бойци.
 

Това ще натовари в допълнение ресурсите, които така и така са под напън от оправянето с хипотетичните закани от Русия, Китай и Иран, което началникът на лондонската полиция Марк Роули определик като " едно от най-големите съвпадения на закани, които в миналото съм виждал ".
 

Британски чиновник в региона на сигурността разяснява, че войната в Газа евентуално ще се трансформира в най-сериозния катализатор за образуване на ислямистки бойци след войната в Ирак през 2003 година и че в Европа са нарастнали апелите за офанзиви против еврейски и западни цели.
 

Германски източник, осведомен от разследващите служби, означи, че опасността за цивилното население е най-високата в новата история на Германия, като заплахите идват от ислямистки бойци, извънредно десни групи и Русия.
 

Припомняме, че при две набези на ислямистки радикали във Франция и Белгия предишния месец починаха трима души и тези две страни, както и Австрия, Словения и Босна и Херцеговина покачиха равнищата си на паника за терористична опасност. Италия възвърне граничния надзор със Словения, като се базира на риска от влизане на бойци в страната.
 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР