Повече от 1,3 милиона души са се абонирали за акаунта

...
Повече от 1,3 милиона души са се абонирали за акаунта
Коментари Харесай

Девойка публикува СНИМКИ със своя втори баща, но една подробност изчерви мрежата

Повече от 1,3 милиона души са се абонирали за акаунта на 23-годишната Бриел Бирман. Момичето разгласява „ блага “ фамилна снимка, която смути аудиторията в интернет.

Преди дни вторият татко на Бриел, играчът по американски футбол от НФЛ, Крой Бирман, е имал рожден ден. По този мотив момичето е направило празнично селфи с мъжа и майка си. На идващия ден американката е разгласила фрагментите в своя Instagram, като е написала приветствие, осведоми Daily Dot.

"Честит рожден ден на най-прекрасния татко и човек, който в миналото съм познавала. Не мога да си показва живота си без теб - толкоз работлив, безвъзмезден, обичащ и грижлив! Толкова се гордея с теб и всичко, което си постигнал. Ние се забавлявахме прекомерно доста нощес, забравих да обявявам през вчерашния ден. Обичам те, баща! ", написа Бриел



Но доста клиенти са уверени: фрагментите и поздравленията са не просто неуместни - някои от фотосите много смущават. И работата е там, че девойката е седнала на коленете на своя втори татко, който тя по този начин благо назовава баща.

"Защо седиш в скута на брачна половинка на майка си? ", написа един от коментиращите. "Това е някак много смущаващо, тъй като тя е огромно момиче и седи в скута на пастрока си... ", написа различен. Мило е, само че в никакъв случай повече не сядай в скута му ", изрича мнението си трети.

В последна сметка Бриел, която си има другар на нейната възраст, се е наложило сама да отговори на недоволните клиенти. Според думите на момичето, когато фамилията правело фотографията, те се шегували за позата им: "Честно казано, фрагментът се получи по този начин просто тъй като нямаше къде да седна. През цялото време се шегувахме, че той е като Дядо Коледа ", написа Бриел Бирман.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР