Повече няма да има обвинения към ГЕРБ, че саботира съдебната

...
Повече няма да има обвинения към ГЕРБ, че саботира съдебната
Коментари Харесай

Чолаков: Няма как вече да има обвинения, че ГЕРБ саботират съдебната реформа

Повече няма да има обвинявания към ГЕРБ, че саботира правосъдната промяна.  Това сподели в предаването „ Лице в лице “ ръководителят на правната комисия Радомир Чолаков. Той заяви, че първа точка от дневния ред на първото съвещание на правната комисия ще бъде законопроектът за битка с корупцията, импортиран от Кирил Петков и група народни представители.
Прочетете още
„ Обвиненията, че ние сме срещу, не, не сме. Аз персонално ще поддържа закона и ще препоръчам на сътрудниците от парламентарната група да го поддържат “, сподели той.

Когато Министерски съвет е подготвен със законопроектите за следствие на основния прокурор, те ще бъдат импортирани незабавно в правната комисия, добави Чолаков.

„ Повече няма да има обвинявания, че ГЕРБ е срещу правосъдната промяна и пази Гешев. Колегите в 47-то Народно събрание внасяха доста некачествени закони “, сподели Радомир Чолаков.

Ние не желаеме да изключваме никого, „ Продължаваме промяната “ изключват ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “ и сами признават, че не могат да създадат държавно управление, означи Чолаков.

„ Ние желаеме да има държавно управление, само че няма да създадем държавно управление “ - ето ви логиката, която води към това ние да имаме нови предварителни избори, още веднъж Румен Радев, още веднъж служебно държавно управление и още по-голяма финансова и икономическа рецесия през зимата “, съобщи ръководителят на правната комисия

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР