Повече не можем да отлагаме работата за София! Като председател

...
Повече не можем да отлагаме работата за София! Като председател
Коментари Харесай

Общинските съветници от ГЕРБ: 160 дни безвремие в Столичния общински съвет приключва

„ Повече не можем да отлагаме работата за София! Като ръководител на Комисията по публичен ред и сигурност разгласих първото съвещание на 20 февруари от 12 часа “, разгласи общинският консултант от Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет Ваня Тагарева. Тя прикани общинските съветници да поемат отговорност и да стартират да работят в полза на жителите на столицата.

Цялостната културна и просветителна политика на града ни е сложена в риск. За това алармира ръководителят на Комисията по просвета, обучение и просвета към СОС Мирослав Боршош: „ Знаете ли, че тази година може и да няма София Филм Фест? Свиках Комисията на 20 февруари от 13 часа, с цел да стартираме да подреждаме този безпорядък. “

„ На 20 февруари от 15 часа ще се организира първото съвещание на Комисията по финанси и бюджет към СОС. Повече от три месеца след изборите комисиите най-сетне ще бъдат свикани, имаме доста работа за наваксване – столичани чакат от нас отговорност “, безапелационен бе ръководителят на бюджетната комисия от Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет Димитър Вучев.

„ 160 дни безвремие в Столичния общински съвет завършва – това е виновното политическо държание. Работата за София би трябвало да стартира “, съобщи ръководителят на Комисията по стопанска система, благосъстоятелност и цифрова промяна Прошко Прошков. Комисията ще заседава на 21 февруари от 14 часа.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР