Повдигнаха обвинение на кмета на Златарица Чанев отказа да даде

...
Повдигнаха обвинение на кмета на Златарица Чанев отказа да даде
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на кмета на Златарица

Повдигнаха обвиняване на кмета на Златарица Чанев отхвърли да даде повече информация за следствието, което се води против него  Николай Киров 28 юни 2019, 20:58  Повдигнаха обвиняване на кмета на Златарица Източник: БГНЕС
рокуратурата повдигна обвиняване за насила на кмета на община Златарица Пенчо Чанев.

В петък сутринта градоначалникът дойде в Окръжната следствена работа във Велико Търново дружно с юриста си. 40 минути по-късно Чанев си потегли от Следствието с обвиняване.

"Повдигнато e обвиняване по член 143 от Наказателния кодекс - за насила. Повече не мога да ви кажа, с цел да не се попречва следствието. Подписал съм декларация. Но три месеца, преди изборите, явно съм настъпил нечии ползи и можете да зададете въпроса, дали има и различен миг ", сподели кметът.

Чанев отхвърли да даде повече информация за следствието, което се води против него, само че съобщи, че три месеца преди локалните избори очевидно е навредил на нечии ползи. Той ръководи балканската община трети мандат.

На излизане от Окръжната следствена работа той заяви, че през последните години е бил разследван и проверяван неведнъж от разнообразни институции, които до този миг не са разкрили нарушавания. Чанев е кмет, определен от листата на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР