Повдигнаха ми обвинение за хулиганство по повод емоцията ми, която

...
Повдигнаха ми обвинение за хулиганство по повод емоцията ми, която
Коментари Харесай

Петър Кърджилов за Фрог: Повдигат ми обвинение за реакцията ми срещу прокуратурата

Повдигнаха ми обвиняване за безчинство във връзка страстта ми, която демонстрирах по време на четене на присъдите на Десислава Иванчева и Биляна Петрова. С мярка „ Подписка съм ”, описа пред Фрогнюз някогашният пиар на р-н Младост Петър Кърджилов на излизане от Следствието.
Правоохранителните органи настояват, че съм реагирал остро против прокуратурата при четенето на присъдите. Нямам спомен да съм обидил някого. Ще желаяме да се направи експертиза от запис на медии какво тъкмо съм споделил.

Искаха да смъкват пръстовите ми отпечатъци, само че аз не разреших. Може да се злоупотребява с моите данни, позволи той. Бившият пиар уточни още, че преписката по почналото досъдебно произвеждане е отказана на него и неговия юрист.

Кърджилов показа, че психолог и психиатър са го изненадали в Следствието. Не е бил предизвестен, че ще бъде преглеждан. „ Тъй като аз и адв. Александър Кашъмов имахме по-късно задължения, отложихме прегледа. Той ще се състои на 23 май.

Не съм сюрпризиран от реакцията на прокуратурата. В тази страна на мафията всичко може да се чака, сподели още Кърджилов.

Повече детайлности за разпита на Кърджилов можете да видите в неговия Facebook в 18 часа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР