Поучителен инцидент преживял Христо Мутафчиев преди дни. За случката разказа

...
Поучителен инцидент преживял Христо Мутафчиев преди дни. За случката разказа
Коментари Харесай

Възрастна дама се сблъска с Христо Мутафчиев, извинението й го трогна до сълзи

 Поучителен случай претърпял Христо Мутафчиев преди дни. За случката описа самият той в профила си във фейсбук.

" Миналата седмица бях на зрелище на студентите от НАТФИЗ! На излизане от Академията една жена по този начин ме блъсна по тротоара, че изревах, скарах ѝ се, а най-вероятно съм споделил и нещо жестоко! И ето тази жена ме намерила, изпратила ми писмо и мартеничка, а в писмото си се извинява и твърди, че се усеща засрамена, даже смазана от обстановката! И се замислих какви хора има...

Истината е, че аз би трябвало да ѝ се извиня, тъй като грубият бях аз. Обаче ѝ благодаря за възпитанието! Аристократично образование, което я е предиздвикало да ме потърси! Та някои запознанства стартират по този метод в живота! С уроци! И в този момент, с цел да разбере и тя, че не съм оня недодялан човек, за който ме мисли, взех решение да ѝ изпратя и аз писмо! И да ѝ се извиня! Чудех се още какво и взех решение да изпратя и своята книга " Черно на бяло ". И ето, дамата е написала, че обича да върви на спектакъл и опера, въпреки че ѝ се случва рядко. Ако се сещате на какво можем да я поканим да гледа, споделете оферти! ", написа Мутафчиев.

Към обявата той е добавил и фотография на писмото на въпросната дама. Ето част от нейните думи:

" Чувствам се засрамена и напряко смазана от обстановката. Уверявам ви, че не съм грубата и безцеремонна персона, която съм наподобявала във вашите очи. Аз съм на 71 години, мъчно преносима и не съм излизала от у дома от ноември предходната година.

Имам мощно повреден гръбначен дирек и проблеми със сърцето. Снощи бяхме на зрелище в " Сълза и смях ", не успяхме да извикаме такси, пред НАТФИЗ попаднахме в тълпата, в която сте били и Вие. Сигурно тогава съм Ви блъснала странично. Не чакам да ми простите, само че се надявам да ме разберете – по този начин по-малко ще ми тежи и горчи този спомен. "

В последна сметка артистът и ръководител на Съюза на артистите показа, че е удовлетворен, че в лицето на непознатата дама от тротоара пред НАТФИЗ е разкрил нов другар.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР