Потвърждавайки слуховете от миналия месец, Apple официално пусна серия от

...
Потвърждавайки слуховете от миналия месец, Apple официално пусна серия от
Коментари Харесай

Apple показа Smart Battery кейс за iPhone XR, iPhone XS и iPhone XS Max

Потвърждавайки слуховете от предишния месец, Apple публично пусна серия от своите Smart Battery кейсове, предопределени за iPhone XR, iPhone XS и iPhone XS Max. Въпреки, че производителят на аксесоари Mophie сподели личен Juice Pack Access кейс на CES, кейсовете на Apple евентуално ще бъдат първите публично лицензирани модели на пазара за тези разновидности на смарт телефона.
Новите умни кейсове костват 129 $ , което е с цели 30 $ повече от предните версии, и идват в бял и черен цвят. Всеки има силиконов екстериор, спомагателна батерия тъкмо под прореза за камерата и Lightning порт за презареждане. Отстрани бутоните за стартиране и контролиране на звука също са предпазени с покритие.

Новите кейсове към този момент могат да се зареждат с Qi-сертифицирани зарядни устройства и дават обещание по-бързо зареждане по отношение на жичните USB-PD зарядни. Те също по този начин работят с аксесоари като слушалки и Digital AV адаптери.

Apple дава обещание друга дълготрайност на батерията съгласно модела и метода на потребление. iPhone XR се показва най-добре с до 39 часа време за диалози, 22 часа потребление на интернет и 27 часа възпроизвеждане на видео. Времето за диалози е до 33 часа за iPhone XS, 21 часа при потребление на интернет и 25 часа видео възпроизвеждане. За iPhone XS Max, времето за диалози се споделя, че е 37 часа, с 20 часа потребление на интернет и 25 часа видео възпроизвеждане.

Наличността се разграничава според от модела. Всичките три кейса могат да бъдат поръчани през днешния ден посредством онлайн магазина на Apple, само че моделите за iPhone XS и XS Max демонстрират в магазина като дата 17 януари, по отношение на модела за iPhone XR, който ще е разполагаем на 31 януари.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР