Потвърждаваме отново волята си да има редовно правителство и ще

...
Потвърждаваме отново волята си да има редовно правителство и ще
Коментари Харесай

Нинова: Не е истина, че ще съм председател на НС на ротационен принцип

Потвърждаваме още веднъж волята си да има постоянно държавно управление и ще поставим всички старания, не участваме в подмолни сделки. От едно писмо от партия излезе информация, че 4-те партии сме се договорили ръководителят на Народното събрание да се избира на ротационен принцип за по 1 година от 4-те партии и аз ще съм първият. Това изрично не дава отговор на истината. Такава сделка нямаме - нито за ротационен принцип, нито, че аз ще съм първият ръководител на Народното събрание. Това съобщи на брифинг водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя добави, че Българска социалистическа партия чака мандатоносителят " Продължаваме промяната " да свика лидерска среща на 4-те партии.

" За да почистим противоречивите въпроси. Да се приготви документално съдружно съглашение, с ясно написани задължения по дати и по месеци - какво вършим с цената на тока, по какъв начин ще преодолеем нова Ковид вълна ", разясни Корнелия Нинова.

Тя добави, че подобен план на съдружно съглашение би трябвало да мине през Националния съвет на Българска социалистическа партия.



" При нас такива решения не се взимат нито от ръководителя, нито от екипа за договаряния. След като получим плана за съдружно съглашение, привикваме другата седмица присъствен Национален съвет и, в случай че се подпише това съглашение, едвам тогава ще се разискват постове, да преведем страната през рецесията и чак тогава да си раздаваме постове ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия.

По думите ѝ нищо от написаното и оповестеното за Българска социалистическа партия като имена не дава отговор на истината.

" Нито едно от имената, които се спрягат като декларирани от нас като искания за министри и министерства не дава отговор на истината. Тези имена не са обсъждани вътре в партията, ние сме партия с ред и правила ", сподели още Корнелия Нинова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР