Потвърдих оставката си, когато я подадох, такова ми е било

...
Потвърдих оставката си, когато я подадох, такова ми е било
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Оставката ми беше искрена, иначе нямаше да я подавам

" Потвърдих оставката си, когато я подадох, такова ми е било и желанието. Нито за миг не съм помисляла да я отдръпвам, само че защото по нашите правила делегатите трябваше да я установяват и вие видяхте, че те взеха решение да не я установяват. Имам си дефекти, само че страхът не е сред тях ", съобщи Корнелия Нинова след конгреса на Българска социалистическа партия.

Със 164 гласа " за ", 415 " срещу " и 20 въздържали се конгресът на Българска социалистическа партия не одобри оставката на Нинова, която тя подаде след изборите през ноември, написа Българска национална телевизия.

Ако оставката ѝ не е била откровена, въобще нямало да я подава. За Българска социалистическа партия е значимо да се възвърне доверието и да потвърдят в ръководството, че са обществена партия, която работи с грижа за хората, добави тя.

" Всички очертания, които обрисувах в политическия си отчет през днешния ден, бяха признати с голямо болшинство. Това е значимото за нас през днешния ден ", разяснява водачът на Българска социалистическа партия.

По думите ѝ готовността да чуе и противоположните отзиви опровергава мненията, че е " деспот " в партията.

" Всеки има право на мнение, решенията в една същинска партия обаче се взимат с болшинство ", сподели Нинова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР