Потвърдените нови случаи на коронавирус в Германия за последното денонощие

...
Потвърдените нови случаи на коронавирус в Германия за последното денонощие
Коментари Харесай

Заразените с коронавирус в Германия се увеличиха с 15 332-ма за денонощие

Потвърдените нови случаи на ковид в Германия за последното денонощие са 15 332, с което инфектираните в страната от началото на епидемията се усилват на 687 200 души, съобщи Ройтерс, като се базира на данни на института за заразни заболявания "Роберт Кох ".
Починалите с ковид през последните 24 часа са 154 и с това смъртните случаи стават общо 11 506, предава Българска телеграфна агенция.
От предходната седмица Германия е в карантинен режим. За месец са затворени заведения за хранене, питейни заведения и други заведения за хранене. Храни и питиета се оферират единствено с доставка. Не работят също театрите, кината и концертните зали, фитнес клубове, басейни, козметични студиа.
За разлика от карантината напролет в този момент детските градини и учебните заведения, а също магазините и фризьорските салони, остават отворени. На публични места могат да се срещат членове на най-много две семейства. Нощуването в хотел е позволено единствено при последна нужда, не и с туристическа цел, напомня ТАСС.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР